האם ניתן להפסיק ייצוג עו"ד בתיק הוצאה לפועל?

  • שכ"ט בתיק הוצל"פ
    טל | 25/05/2015 12:20

    שאלה לי,

    אם נחתם הסכם שכ"ט לתיק הוצל"פ של ייצוג זוכה, לפיו מוסכם כי עוה"ד מקבל אחוז מכל גביה בתיק,

    איך אני יכולה להפסיק את ייצוג? הרי כל עוד התיק פתוח, ע"פ ההסכם שכ"ט מכל תקבול אמור לעבור אליו אחוז מסוים?

    תודה מראש

    • האם ניתן להפסיק ייצוג עו"ד בתיק הוצאה לפועל?
      עו"ד עינב יונסוף וייס | 27/05/2015 14:25

      טל שלום,

      ניתן להפסיק ייצוג של עו"ד בתיק הוצאה לפועל בהסכמתו, ע"י בקשה שמוגשת על ידו לשחרור מהתיק או לחלופין בקשה למחיקת עוה"ד המייצג בתיק.

      בהצלחה!