שכחתי להוסיף

  • קרינה מכבל חשמל תת קרקעי - האם ניתן לעשות תביעה יצ
    מושה | 20/05/2015 13:30

    על קו הגדר עובר כבל חשמל תת קרקעי ובשעות אחהצ המאוחרות ועד למחרת בבקר הקרינה הנימדדת אצלי בתוך הבית עאזורים מסויימים עולה בהרבה מעל הממולץ / מותר.
    השאלה שלי היא
    אם במצב כזה אפשר לעשות תביעה יצוגית
    האם העלויות עבורי הם קטנים או גבוהים מתביעה לא יצוגית
    האם יש יתרון של תביעה יצוגית במצב כזה
    (גם אני וגם המועצה המקומית היזמנו כל אחד בניפרד בדיקה הגוף מוסמך והתוצאות גבוהות עד פי 4 מנמותר)
    בתודה

    • שכחתי להוסיף
      משה | 20/05/2015 13:59

      שכחתי לציין כי שני החברות שבדקו צינו כי הבעיה נובעת מתאורת רחוב שהזמנים שלה מקבילים לזמני הקרינה הגבוהה
        נגד מי צריכה להיות התביעה  חברת חשמל או המוצה המקומית

      • עניין הקרינה כתובענה ייצוגית
        עו"ד עמירם טפירו | 21/05/2015 13:09

        משה שלום,

        לדידי אין המצב מתאים להתברר כתביעה ייצוגית. אני מציע לכם להתאגד (כל חברי הבניין יחד) ולהגיש תביעה משותפת בעניין.

        בברכה,

        עמירם טפירו, עו"ד
        מנהל פורום תביעות ייצוגיות