תלונה למערכת עיתון על עובד

  • תלונה על נותן שירות
    רונית | 20/05/2015 06:54

    שלום רב,
    מזה מס' שבועות שמחלק העיתונים עושה נזקים בבנין. מה גם שהוא אינו המחלק הרשמי אלא עוזר לשליח.

    אין לנו הוכחות מצולמות למעשיו אך הדברים ודאיים. אין באפשרותנו להתקין מצלמות מעקב ע"מ להוכיח את מעשיו.

     כיצד ניתן להתלונן עליו למערכת העיתון ?

    תודה רבה

    • תלונה למערכת עיתון על עובד
      עו"ד גיל קראוס | 20/05/2015 15:18

      צהריים טובים,

      אם אכן אותו עובד גורם לנזקים, אז לא הבנתי איפה הבעיה. תפנו במכתב ישיר להנהלת העיתון / פניות הציבור, תטענו שאותו עובד גורם לכם לנזקים ותפרטו על מה אתם מסתמכים.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד

      מנהל פורום לשון הרע

      • תלונה למערכת עיתון על עובד
        רונית | 21/05/2015 07:09

        שלום גיל ותודה על תגובתך המהירה.

        מאחר ואין לנו הוכחות, מצולמות, אנו חוששים שאם נתלונן זה ייחשב כלשון הרע וכדומה .

        תודה רבה

        • תלונה על עובד
          עו"ד גיל קראוס | 21/05/2015 15:32

          צהריים טובים,

          בשאלתך ציינת כי הדברים וודאיים ולכן כתבתי שלא ברור החשש. אם אכן מדובר בתלונה המוגשת בתום לב ויש ראיות לכאורה לפחות, הרי שאפשר וגם אם יתברר כי התלונה לא נכונה עדיין תעמוד לכם הגנת תום הלב הקבועה בחוק.

          כמובן שכדאי לוודא בכל זאת את הדברים היטב לפני התלונה וככל שניתן לאסוף ראיות - מה טוב.

          בכבוד רב,

          גיל קראוס, עו"ד

          מנהל פורום לשון הרע

          • תלונה על שליח עיתון
            רונית | 21/05/2015 15:35

            תודה רבה על עזרתך.

            חג שמח