מתמחה שמעוניין להתפטר ממקום עבודתו

  • איך מודיעים ללשכה על התפטרות? יש טופס?
    מרי | 13/05/2015 02:11

    שלום רב,

    במידה ואני מעוניינת להפסיק את ההתמחות שלי, אני פונה למאמן, מודיע לו וגם ללשכה- האם יש טופס שעליי למלא בשביל לידע את הלשכה? אם כן, ראיתי שיש שני טפסים דומים: 1. טופס חצי שנתי/סיום התמחות. 2. טופס גמר התמחות. על איזה מהם להחתים את המאמן ולשלוח ללשכה?

    תודה רבה מראש

    • מתמחה שמעוניין להתפטר ממקום עבודתו

      מתמחה שמעוניין להתפטר ממקום ההתמחות מחויב בהודעה מוקדמת של 30 ימים למאמן וללשכה.

      ההודעה יכולה להיות בכתב יד פשוט, אין טופס מיוחד. רצוי לעשות זאת מודפס.

      את ההודעה למסור למאמן ובו זמנית לשלוח בפקס למדור מתמחים בלשכה.

      עם סיום עבודתך יש לדאוג שהמאמן יחתום על דוח חצי שנתי בקשר לכל תקופת עבודתך בהתמחות.

      את דוח ההתמחות החצי שנתי תצטרכי לצרף להודעת המאמן החדש במידה ותרצי להמשיך את ההתמחות במקום אחר ובאופן שייחשבו לך במניין הימים גם תקופת ההתמחות אצל המאמן הנוכחי.