האם תביעה ייצוגית גורמת לעיכוב בבירור התיק הפרטני?

  • האם תביעה ייצוגית מעכבת
    שועל צעיר | 11/05/2015 23:26

    האם הגשת בקשה לאישור תביעה כייצוגית, עשויה לעכב או להאריך את משך ההליך עבור התובע המייצג לעומת מצב בו היה מגיש רק תביעה אישית. הלקוח שלי חושש מזה.

    • האם תביעה ייצוגית גורמת לעיכוב בבירור התיק הפרטני?
      עו"ד עמירם טפירו | 17/05/2015 12:16

      שלום,

      באופן עקרוני התשובה היא כן. בירור התיק כייצוגי לוקח זמן ומשאבים שאינם קיימים בניהול תיק "רגיל".

      איני יכול להתחייב בנוגע לפרק הזמן הדבר משתנעה מביהמ"ש לביהמ"ש ומשופט לשופט.

      בברכה,

      עמירם טפירו, עו"ד
      מנהל פורום תביעות ייצוגיות