עניין ויזה

  • ויזה כאל משקרים לציבור ולי,מלמים לספק כסף שלא מגיע
    אחד הפריירים הרבים | 04/05/2015 11:29

    ויזה משתפת פעולה במרמה עם ספק סלולרים שלא נותן את הסחורה והם משלמים לו אף שהוריתי להם שלא לשלם כחוק כשגיליתי שמה שהוא מוכר זה לא סחורה ובמסמך חסר, הם שותפים לפשע ומטרטרים אותי בגלל 500 ₪ שכבר עלו 10,000 ₪, ועצבים ביותר והם גם מרמים בטלפון,נחזור אליך ולא חוזרים.שודדים גם בריבית,מבלבלים במוח,מלמדים את המוקדנית לשקר כמו בהוט,מלווים לציבור את הכסף שלו עצמו בריבית נשך,הם רוצים לגרום לציבור לעבדות , לפשיטת רגל, ממציאים חוקים כאילו לגנוב זה מותר בחוק.לא נותנים כבוד ללקו, צריך עו"ד שלא מפחד לתבוע את הזכויות בחוק בייצוגית.העיסקה בוטלה והציבור לא יודע שאין עיסקה אם הסחורה לא מתקבלת וחלק מהסחורה זה לא הסחורה,הסלולרי שקיבלתי לא עובד ואין עסקה והוא הוחזר לספק.

    אני לא תובע את הספק כי הבעיה זה "ויזה" שממנת בכספנו עורכי דין נגד הציבור ונגדי  והספק נוכל ובקרוב יפשוט רגל לפי התנהגותו. ו"יזה" זה הביצה שמרשה את היתושים העבירות והיא מתכחשת למציאות ולחוק שהיא בסך הכל אמצעי תשלום ויש לה חובה להחזיר את הכסף במקרה כזה ללקוח בחוק שהם הראו לי, "ויזה" הם קמצנים וגונבים 500 ₪ בלי בושה כשהם מגלגלים מיליארדים.

    • עניין ויזה
      עו"ד עמירם טפירו | 05/05/2015 10:28

      שלום,

      צר לי על המתואר בפנייתך. בכל מקרה, אין פה עילה לתביעה ייצוגית בעניין.

      בברכה,

      עמירם טפירו, עו"ד
      מנהל פורום תובענות ייצוגיות

      • אדוני העו"ד טועה.
        אחד הפריירים הרבים | 08/05/2015 14:23

        נראה שאדוני לא מבין את התביעה או שאדוני עושה עצמו לא מבין.

        סליחה על המילים אבל הציבור מרומה וכך גם אני והגיע זמן שעורכי דין יעשו לטובה ולא יראו רק כסף לפני עיניהם.

        אני מוכן להתערב.

        • תשובה קצרה.
          עו"ד עמירם טפירו | 10/05/2015 12:43

          שלום,

          נושאו של פורום זה - הינו תובענות ייצוגיות ולא עוולות ככל שישנן כאלו.

          צר לי.

          בברכה,

          עמירם טפירו, עו"ד
          מנהל פורום תובענות ייצוגיות