כל עסק מזון חייב ברישיון עסק בכל עיריה הדקויות שלה

  • מכירת כריכים בשטח קניות ותעשייה
    דויד | 15/04/2015 22:48

    שלום,
    ברצוני למכור בשטחי מסחר ואזורי תעשייה כריכים בהכנה ביתית. אני מבין שדרוש אישור מהעירייה לרוכלות ויש צורך בפתיחת עסק קטן על מנת להסדיר מע"מ.
    האם יש צורך באישורים נוספים הקשורים למזון או אחר על מנת להגן עלי משפטית?

    • כל עסק מזון חייב ברישיון עסק בכל עיריה הדקויות שלה
      ofer309 | 16/04/2015 06:35

      בעירית אילת אין סיכוי לקבל רישוי עסקים לרוכלות על כן המקום לברר מה נדרש לקבלת רשיון רוכלות זה מחלקת רישוי עסקים בעיריה /רשות מקומית.

    • האישורים הנדרשים למכירת מזון
      עו"ד טלי קסלר | 26/04/2015 09:31

      ישנם אישורים הנוגעים לתנאים התברואתיים של המקום שבו מיוצר המזון אולם הם חלק ממה שתצטרך להציג לצורך קבלת רישיון עסק. כשתפנה למחלקת רישוי עסקים בעירייה הם אמורים למסור לך את כל האינפורמציה.