הפחתת שעות

  • הפחתת שעות שנתיות
    איילת לוי | 31/03/2015 09:19

    שלום.

    תאונת עבודה משנת 010 רופא תעסוקה קבע לי הפחתת שעות לשנה בלבד.

    הנני מורה בקשתי מהמנהלת להחזיר את השעות  ואחוזי המשרה .נעניתי בחלקית מהשעות .

    שוב פניתי לכח אדם והפנו אותי למנהלת שתתקן.-נעניתי בסירוב.   פניתי  להסתדרות המורים ..

    בבדיקה נמצא שכבר משנים 2006 -2009 היו  בהפחתת שעות והקף משרה מכיון שבביה"ס התחלפו שלוש מנהלות בריצף וכל פעם שבקשתי להחזיר נעניתי בתירוצים שליליים.

    בשנת 2008 נכנסתי לאופק חדש .

    מכיון שפניתי להסתדרות  המורים מערכת היחסים עם המנהלת היו עכורים ולא נעימים.

    האם חייבים להחזיר לי את השעות והיקף המשרה גם משנים 2006 למרות שבקשתי כבר בעבר?

    תודה.

    חג שמח.

    • הפחתת שעות
      עו"ד צילה ניהוז | 01/04/2015 16:14

      לא ברור למה הפחיתו לך שעות בשנים 2006-2009. על פניו הדבר לא תקין. יחד עם זאת, שימי לב להתיישנות - 7 שנים.
      מומלץ לפנות לקבלת ייעוץ פרטני.
      בברכת חג שמח וכשר ובהצלחה.