פיטורים בהודעת SMS

  • התכחשות להודעת פיטורים ב SMS
    תומר | 20/11/2014 20:28

    שלום,
    מעסיקתי שלחה לי הודעת SMS אשר הסתיימה במשפט: "דרכנו בהחלט נפרדות לאלתר ממש ברגע זה". בתגובה כתבתי "אני מבין שזאת הודעת פיטורים. ללא שימוע". לא זכיתי לתשובה.
    כאשר עימתתי אותה במייל עם העובדה שמדובר בפיטורים לא חוקיים טענה שבסה"כ הסכימה עם הצהרתי בשיחה טלפונית שקדמה להודעה לפיה דרכנו נפרדות. שיחה כזאת אכן התקיימה אך לא ההצהרה אותה היא טוענת. השתמע מהמייל שלה שהיא מנסה להציג את המצב כאילו אני התפטרתי. מה באפשרותי לעשות?
    תודה,

    • פיטורים בהודעת SMS
      עו"ד סיון שטינברג-פליישר | 21/11/2014 12:38

      תומר שלום,

      הודעת הSMS כשלעצמה נראית כהודעת פיטורים.
      גם תגובתך ב - SMS מחזקת זאת.

      אם תוכל להקליט את המעסיקה שהיא מספרת מה היה באמת בשיחת הטלפון שלא התפטרת, אז תוכל גם לסכל את הטענה שלה, במידה ותחליט לתבוע אותה.

      בכל מקרה, על בסיס הודעת ה - SMS אתה יכול לדרוש מהמעסיקה פיצוי פיטורים, הודעה מוקדמת ופיצוי על כך שלא עשתה לך שימוע. במכתב חשוב מאוד שתרשום את מה שהיה באמת בשיחת הטלפון. מומלץ מאוד שבהליך זה תהיה מלווה בעו"ד הבקיא בדיני עבודה.

      בברכה,
      סיון שטינברג - פליישר עו"ד לדיני עבודה

    • זה יכול לסייע, אך איננו מהווה הוכחה גורפת
      שיר ורד | 22/11/2014 18:07

      בסופו של דבר בתביעה בית הדין יתייחס לטענות שני הצדדים כולל מה שהיה בשיחות בעל פה ובהודעות כתובות