מבחני לשכה בניו יורק

  • מבחני לשכה בניו יורק
    רועי | 02/11/2014 21:18

    שלום, אני מתכוון לגשת למבחני הלשכה בניו יורק במועד פברואר הקרוב, רציתי לדעת אם יש עוד כמה כמוני שמתכוונים לגשת לבחינה הזו כך שאולי נוכל ללמוד יחד ולטוס יחד.

    דבר שני רציתי לדעת אם ישנה אפשרות לרכוש את ספרי ההכנה לבחינה בלבד מבלי לקחת קורס וכיצד ניתן לעשות זאת? (חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי דבר מלבד ספרים משומשים באייביי)

    • מבחני לשכה בניו יורק
      מירן | 05/11/2014 14:41

      היי רועי,
      אני גם מתכוונת להירשם לבחינה בפברואר!
      אשמח לדבר איתך על הנושא.

    • היי רועי האם אפשר לרכוש רק ספרים בלי קורס?
      דוד | 13/11/2014 19:56

      ומה בדיוק הפרוצדורה לגשת למבחנים שם ואם יש עוד ישראלים שניגשים, מה הויזה הנדרשת לשם כך וכו'.

      אשמח לעזרה

    • מבחני לשכה בניורק
      עו"ד גילי גיבלי | 14/11/2014 18:31

      היי רועי
      ממה שאני יודעת כן ניתן לרכוש רק את הספרים ישירות מברברי בניורק שישלחו לך לארץ (תבדוק איתם) שים לב שהבחינה שונתה החל מפברואר 2015 אז תוודא שאתה רוכש את הספרים המעודכנים
      בהצלחה

    • מבחני הלשכה בניו יורק
      אילון | 07/12/2014 12:03

      קורס בBarbri רצוי ויעיל.
      אני מתכוון לגשת לבחינה ביולי ומגבש קבוצת למידה.