לימודי משפטים במיאמי

  • לימודי משפטים בארהב
    פרי חכמון | 11/09/2014 06:13

    היי
    אני גרה במיאמי כבר כמה שנים
    והחלטתי שאני רוצה ללמוד פה משפטים אך לא מוצאת תשובות
    איך עושים את זה ? מאיפה מתחילים ?
    מישהו יכול לעזור לי ?

    • לימודי משפטים במיאמי
      עו"ד גילי גיבלי | 15/09/2014 09:48

      היי פרי - האם את יודעת באיזה אוניברסיטה ברצונך ללמוד? דבר ראשון מתחילים באתר של האוניברסיטה ובודקים את הדרישות קבלה בהצלחה :)

      • מנסה למצוא המלצות
        פרי חכמון | 15/09/2014 19:41

        היי אני מנסה למצוא כאן המלצות כל מכללה במיאמי חשבתי אולי מישהו פה יודע . וגם לא נראה לי עשר נכנסים ללימודי משפטים קודם עושים תואר ראשון ועל זה רציתי לברר פה איתכם . מישהו יודע יותר על לימודים בחול ?

    • תנסי את חברת study America
      אודיה | 30/09/2014 13:33

      תבקשי את זואי. אני יודעת שאני בדיוק היום קיבלתי ממנה הרבה תשובות לשאלות שהיו לי. בהצלחה אודיה