נזק לאופניים בתאונת דרכים

  • תאונת דרכים בסיום העבודה
    יניב | 24/07/2014 11:03

    שלום,

    חזרתי מהעבודה על אופניים ואמבלונס פגע בי.
    יש לי נזק גוף+נזק לאופניים.

    התחלתי בהגשת מסמכים לביטוח לאומי.
    האם אני יכול כבר עכשיו לפנות לביטוח של האמבולנס לגבי הנזק לאופניים?
    והאם להמתין לוועדה רפואית בביטוח לאומי ורק אז לפנות לביטוח בנוגע של האמבולנס ולהגיש אליו תביעה.

    תודה.

    • נזק לאופניים בתאונת דרכים
      עו"ד אריק ארביב | 27/07/2014 09:13

      יניב שלום,

      אין כל קשר בין שתי התביעות (הנזק לאופניים ותביעה לביטוח לאומי בגין פגיעות גוף), ומשכך אין כל צורך להמתין לסיום ההתנהלות מול המוסד לביטוח לאומי.

      בכבוד רב,

      אריק ארביב, עורך-דין ומגשר
      מנהל פורום תאונות דרכים

    • נזק לאופניים
      יניב | 30/07/2014 09:17

      האם פשוט לפנות במכתב לחברה שפגעה באופניים ולדוש הכסף?
      ואם הם מסרבים פשוט להגיש תביעה בתביעות קטנות (זה 2,000 ש"ח)

      תודה.