מיקום ברשותך?

  • דוח חניה בירושלים
    רון | 16/06/2014 04:48

    קיבלתי דוח חניה בגין אי תשלום דמי חניה (אגרת הסדר ....).
    אמנם בתחילת הרחוב יש תמרור המורה על הצורך בתשלום ובהמשכו המדרכה צבועה בכחול לבן עד נקודה מסויימת.
    אני חניתי בהמשך הרחוב בקטע בו המדרכה אינה צבועה.
    מודגש שלא מדובר בקטע מדרכה חדש שבמקרה אינו מסומן אלא זה מצב הסימון ברחוב זה לאורך שנים.

    • מיקום ברשותך?  לת
      דן | 16/06/2014 07:59

      • המקרה ארע בירושלים
        רון | 16/06/2014 23:00

        הקנס בירושלים בשכונת רוממה

        • נא לדייק, מכיר את ירושלים מכיר טוב)  לת
          דן | 16/06/2014 23:05

          • ירושלים - רח' תורה מציון
            רון | 17/06/2014 21:59

            ברחוב של הטלויזיה - תורה מציון

            • תשובה
              דן | 23/06/2014 14:22

              תוקפו של תמרור יפה עד הצומת הקרוב או תמרור מבטל, יחד עם זה לפי הנחיות אם אין סימון כחול לבן, תמרור אמור לחזור על עצמו כל 60מטר , אכן מול הטלביזיה שם סימון נגמר....רק צריך לדעת מיקום מדיוק איפה חנית  ואז לגשת למשפט\ביטול דוח, כללים האלה תוכל למצוא בהנחיות להצבת תמרורים שבקלות  אפשר למצוא ברשת

              • תודה רבה על התשובה  לת
                רון | 23/07/2014 20:12

          • האם נדרשים פרטים נוספים  לת
            רון | 20/06/2014 00:14