תואר משולב במשפטים ובפסיכולוגיה

  • תואר משולב במשפטים ובפסיכולוגיה
    מאיה | 27/05/2014 11:03

    שלום,
    אני שוקלת לתחיל שנה הבאה תואר משולב במשפטים ובפסיכולוגיה. האם מישהו כאן משלב את שני התארים?
    האם יש נקודות השקה בין שני המסלולים במהלך הלימודים?
    מה היתרונות של משפטן עם תואר ראשון בפסיכולוגיה ולאיזה כיוונים תעסוקתיים זה יכול לכוון?
    תודה

    • תואר משולב במשפטים ובפסיכולוגיה
      עו"ד ענת קציר | 27/05/2014 11:35

      מאיה שלום,

      בתור עו"ד שלמדה גם תואר קודם בפסיכולוגיה, מניסיוני, התואר תורם ייותר באופן אישי ופחות לקריירה.

      בברכה,
      ענת קציר, עו"ד
      מנהלת פורום נדל"ן ומקרקעין

    • משפטים ופסיכולוגיה
      עו"ד אדם אשכנזי | 28/05/2014 15:16

      אני לא למדתי פסיכולוגיה.
      אני מאוד אוהב לקרוא בנושא- מודה.

      כפי שתוכל לעקוב בפורום, אני מתנגד לתארים משולבים, כאשר התואר הנוסף הוא בבחינת מקצוע.

      כאשר מדובר במשפטים והיסטוריה או פילוסופיה, הרי שזה מבורך, ותורם לידע האישי.

      אבל אני לא חושב שזה נכון ללמוד פשוט שני מקצועות במקביל.
      מה אתה רוצה להיות? פסיכולוג? או עו"ד? בעיני, התארים המשולבים הללו מביאים למצב של "בינוניות". כי בעצם אתה לא משקיע 100% בלימוד של מקצוע אחד.

      אבל זו דעתי בלבד, יש כאלו שחושבים אחרת.

      המון בהצלחה...!