שאלה

  • בחינות הלשכה בניו יורק - מי ניגש ביולי?
    מיכל | 06/05/2014 11:55

    היי כולם,
    אני ניגשת ל-BAR בניו יורק בסוף יולי, אשמח לשמוע אם יש עוד מישהו/י שלומד מהארץ, חשבתי לארגן קבוצת למידה או אפילו פורום לשאלות ותשובות.

    בהצלחה לכולם, והמון תודה לגילי על ההכוונה והעזרה (מקווה להתראות בניו יורק)!

    • שאלה
      אנה | 06/05/2014 13:37

      היי מיכל,
      התחלתי להתעניין במבחני BAR , אשמח לפרטים ראשוניים, כמה זמן מראש יש להתכונן לבחינות? האם יש קורסי הכנה בארץ? איפה ניתן להשיג את החומר?
      כל מידע יעזור.

      תודה מראש
       ושיהיה לך ולכל הניגשים בהצלחה

    • July 2014 Bar Exam
      עו"ד גילי גיבלי | 06/05/2014 16:15

      תודה מיכל על הפירגון וכל הכבוד על היוזמה. אשמח לעזור לכם בכל שאלה שתהיה לגבי חומר הלימוד עצמו. בהצלחה

      • חומר לימוד
        אנה | 06/05/2014 18:35

        היי גילי,
        אני התחלתי להתעניין בלימודים לקראת מבחני BAR,ב אילו תנאים עלי לעמוד? האם אפשר לילמוד בארץ, ואם כן איפה ? מה לגבי חומר הלימוד?
        כל מידע  התחלתי יעזור מאוד.

        תודה מראש

        • מבחן ה bar
          עו"ד גילי גיבלי | 07/05/2014 16:14

          היי אנה
          מצ"ב הלינק לאתר הלשכה בניורק שם ניתן למצוא את הדרישות והבקשה עצמה - https://www.nybarapply.org/intro.aspx
          יש 2 אפשרויות ללימוד למבחן:
          1. להרשם לקורס בארץ
          2. להרשם לקורס הכנה פה בניורק ולהגיע לפה ללמוד
          הקורס הכנה בניורק עולה חצי ממה שזה עולה בארץ אבל צריך גם להוסיף את שכר הדירה פה בניורק.
          אפשרות שלישית ולא ממש מתאימה לכל אחד זה פשוט לקנות את הספרים עצמם ולשבת ללמוד לבד.
          בכל מקרה - בכל אחת מהאפשרויות - הלימודים אינטנסיביים ודי קשה לשלב עבודה עם לימודים. כמובן שלכל אחד חוויה אחרת אבל אני באופן אישי למדתי אליו בערך חודשים וחצי אינטנסיביים מ 8 בבוקר עד 10 בלילה בלי לצאת מהבית במשך כל התקופה הזו  : )
          בהצלחה

          • המשך תשובה - לגבי אפשרות רכישה של הקורס ישירות מהחברה בניורק
            עו"ד גילי גיבלי | 07/05/2014 18:22

            ועוד אפשרות היא לרכוש את הקורס ישירות מחברת ההכנה בארה"ב - הם ישלחו לך את הספרים לארץ ותוכלי לצפות בהרצאות און ליין וללמוד לבד
            בהצלחה

            • תודה רבה על תשובתך המפורטת :)  לת
              אנה | 07/05/2014 21:02

            • רכישת ספר
              שירן | 20/05/2014 12:50

              גם אני כמו חבריי מתעניינת לגשת לבחינות במדינת ניו יורק,
              רציתי לדעת מאיפה אני יכולה לרכוש את הספרים לבחינות הלשכה בניו יורק?
              אני מעוניינת לרכוש את הספרים בטרם נרשמת לקורס לצורך תירגול את השפה המשפטית שלי בקריאת החומר לבחינה.

              בתודה מראש,
              שירן

          • מבחן ה-bar
            דיאנה | 31/08/2014 23:23

            גילי שלום,

            אני מסיימת בעוד שנה את לימודיי במשפטים במכללת נתניה.
            מהשאלות שעלו אני מבינה שניתן לגשת למבחן הלשכה לקבלת רישיון בניו יורק..יש לי מס' שאלות 1. האם עליי לעבור סטאג' ומבחני לשכה בארץ ואז לגשת למבחני הלשכה בניו יורק?? אני מעוניינת להגר לניו יורק...מהי הפרוצדורה עם המבחן הזה...    2. האם הלשכה בניו יורק מכירה בתואר של מכללת נתניה?

            תודה מראש,

            • מבחן הלשכה בניורק
              עו"ד גילי גיבלי | 01/09/2014 09:36

              היי !
              הלשכה בניורק מכירה בתואר של מכללת נתניה, אני בוגרת נתניה בעצמי : ).
              ספרי לי קצת יותר על התוכניות/שאיפות שלך שאקבל יותר רקע ואוכל לתת לך את דעתי : )
              גילי

              • המשך
                דיאנה | 01/09/2014 10:51

                היי,

                תודה על ההתייחסות המהירה קודם כל, זה לא מובן מאליו.
                אז ככה אני בעלת תואר שני במנהל עסקים (אם זה עוזר באיזושהי צורה). ובעוד שנה אני מסיימת את התואר הראשון (הנוסף) שלי במשפטים במכללה האקדמית נתניה. אני רוצה לעזוב את הארץ אבל אם זאת חשוב לי לדעת שאוכל למצוא עבודה במקום אחר ובשל תוכניתיי אלו אני לא חושבת שכדאי שאתחיל פה סטאג'+ מבחני לשכה (אם אין צורך בכך על מנת לגשת למבחני הלשכה בניו יורק).  האנגלית שלי לא בשמיים אבל אני ב

            • מבחן הלשכה
              דיאנה | 01/09/2014 10:56

              האם אוכל לפנות אלייך במייל? ואם כן מהו. (נראה לי יש פה מגבלה של מילים או שהמחשב שלי בעייתי)

              • מבחני לשכה בארץ
                גילי גיבלי | 01/09/2014 13:03

                בשמחה שלחי לי מייל ל Gili.gibli@gmail.com

                • מבחני לשכה בניו יורק
                  דיאנה | 02/09/2014 11:44

                  תודה תודה תודה... אין לי מילים להודות לגילי על ההמלצות והייעוץ..איך לעשות? מתי לעשות? אני כרגע בפרשת דרכים וכשכתבתי בפורום בהתחלה הייתי האמת די מבולבלת וגילי באמצעות ההתייחסות המהירה שלה די עודדה אותה...
                  תמיד חשוב שיש מישהו שמוכן לעזור ולייעץ ולפעמים זה מישהו שאתה בכלל לא מכיר. גילי תודה לך על כך, זה לא מובן מאליו.
                  אני אעדכן אותך כשאני אדע לאן פניי מועדות ואשמח להיות איתך בקשר:)) תודה

    • גם אני!
      אורית | 05/06/2014 14:53

      שלום, גם אני ניגשת לבחינות הקרובות. אשמח להיות חלק מקובצת לימוד.

    • עוד רלוונטי?
      אורית | 17/06/2014 10:01

      אשמח ללמוד יחד אם זה פחות רלוונטי אולי אפשר לפחות להשכיר חדר יחד? את גם ניגשת לבחינות האתיקה באוגוסט 9?

      • הי אורית,
        מיכל | 17/06/2014 10:52

        הי אורית,
        כן, אני ניגשת גם לאתיקה... מוזמנת לכתוב לי