ממזרות

  • הצהרת אבהות
    משה | 04/05/2014 21:47

    לפני שנה הכרתי מישהי פרודה וידעתי שעדיין לא התגרשה סופית אבל לא גרה עם הפרוד והיו בהליכי גירושים .
    התאהבנו והיא נכנסה להריון ואחרי חצי שנה קיבלה את הגט בהיותה בהריון. אנחנו ביחד תמיד מההתחלה הייתי בכל הבדיקות ובכל תהליך ההריון והילדה נולדה שבאתי לרשום אותה על שמי התגלו בעיות בנושא וחצי שנה חיכינו לפסק דין מבית דין רבני שהחליט לא לאפשר לי לרשום את הילדה על שמי מחשש לממזרות ולטובת הילדה שלא תקרא ממזרה עם מי לא התייעצתי והתברר שהעניין מסובך מאוד מצד אחד רוצה לרשום את הילדה על שמי כי מי יודע מה יהיה מחר ומצד אחר לא רוצה לפגוע בילדה שתגדל .
    האם יש אפשרות בכלל לרשום אותה על שמי אפילו בבית דין אזרחי ושלא תקרא ממזרה הנושא חשוב לי מאוד אודה לתשובה בנושא ...

    • ממזרות
      טו"ר יצחק עמרני | 08/05/2014 12:26

      שלום משה,

      אכן ביה"ד צודק שאינך יכול לרשומו על שמך מחשש לממזרות, אולם ישנם דרכים אחרות מורכבות וסבוכות להתמודד עם הנושא. ממומלץ לפנות לייעוץ מקצועי.