גבייה מחייב מוגבל באמצעים

  • גביה מחייב מוגבל באמצעים
    אלדד | 23/04/2014 18:58

    שלום,
    תבעתי אדם וזכיתי במשפט.
    כעת יש לי פסק דין שאני רוצה להכניס להוצאה לפועל אך בדקתי על הנתבע וגיליתי דרך האתר של מרשם החייבים כי הוא מוגבל באמצעים.
    ברצוני לשאול כיצד אוכל כעת לגבות ממנו את הסכום שנפסק לזכותי וכן ידוע לי שאולי הוא משלם בצו תשלומים-האם במצב כזה החוב צובר ריבית וממשיך לגדול?

    • גבייה מחייב מוגבל באמצעים
      עו"ד הילה נדב | 02/07/2014 16:27

      שלום אלדד,

      ככל והחייב משלם את צו התשלומים כל תיק הוצאה לפועל חדש ייכנס לתיק האיחוד.
      החוב כמובן יצבור ריביות הוצל"פ כחוק.

      בהצלחה,
      הילה נדב ,עו"ד