תזה

  • האם אוניברסיטאות בארץ מכירות בתיזה "מקוצרת" מ-NYU
    אסנת דפנה | 23/12/2013 21:55

    אשמח לקבל כל מידע /תובנה בשאלה הבאה:

    בשנת 2008 קיבלתי בשעה טובה  LLM מאונ' NYU

    למדתי שם במסלול General Studies ללא תיזה. לקראת סוף הלימודים התברר לי שניתן בכ"ז לקבל הכרה של NYU בעבודה סמינריונית שעשיתי בהיקף יחסית גדול, כתיזה. ואכן, קיבלתי הכרה של המוסד בכך שעשיתי תזה  וכך נכתב בגיליון הציונים אולם מדובר בעבודה מצומצמת יחסית בהיקפה  - כ-40 עמ' האם יש סיכוי שאונ' בארץ תכיר בכך כתיזה לצורך קבלה לתוכנית דוקטורט?

    • תזה
      עו"ד אילן פוקס | 20/02/2014 22:19

      היקף שקול הדעת של אוניברסיטאות בארץ רחב מאד, רוב תלמידי תואר שלישי בארץ לא כתבו תזה כלל כך שתזה מקוצרת לא גורעת