למה אתה מסתבך

  • חוקיות הפצת פליירים
    ארצ'י | 23/09/2013 23:11

    שלום רב,
    אני מקדם איזשהו מוצר. עבור מוצר שלי השיטה היעילה שהיא גם הזולה היא - חלוקת פליירים.
    למזלי, קהל יעד שלי מעת לעת מתכנס בכמויות גדולות (באולמות/איצטדיונים וכד') לכל מיני אירועים.
    בסיום אירוע אני מתכוון לחלק/להפיץ פליירים אך צצו כמה שאלות בנוגע לחוקיות הדבר:
    1.האם יכולים לאסור עלי לחלק פליירים ביציאה מהאולם או איצטדיון?
    2.האם מותר לשים פליירים על שמשות רכבים?
    3.האם מותר "לזרוק" על הריצפה ( לדוגמא ליד תחנת אוטובוס) פליירים?
    אם ישנן מגבלות נוספות/אחרות אשמח אם תסבירו לי אותם
    תודה
    ארצ'י

    • למה אתה מסתבך
      ofer309 | 24/09/2013 16:19

      לא יותר פשוט לשלם לדואר על הפצה ישירות לתאי הדואר

      • לא! זה לא שווה לי !!!
        ארצ'י | 25/09/2013 12:27

        לא! זה לא שווה לי !!!
        אני לא רוצה לבזבז משאבים על האנשים שהם בכלל לא קהל יעד שלי !!!
        באירועים האלה כל אחד מהנוכחים הוא מהקהל יעד שלי.

    • חוקיות הפצת פליירים
      עו"ד טלי קסלר | 08/10/2013 16:13

      לא ידוע לי על איסור לבצע את הפעולות שתיארת למעט אולי האיסור של הרשות המקומית (במסגרת של חוקי עזר עירוניים) ללכלך את רשות הרבים.
      יחד עם זאת, כדי לקבל תשובה מבוססת שעליה תוכל גם להסתמך תצטרך לפנות לעורך דין שבקיא בתחום שיבצע עבורך בדיקה משפטית יותר רצינית.