קיבלת דרישת חוב מחברת איקיוטק, מה עליך לעשות?

  • האם חברת אייקיוטק או אקיוטק זכאית לקבל כספים מלקוחות בגין SMS?
    יותם | 14/08/2013 11:41

    קיבלתי מכתב מעורך דין של חברת אקיוטק על איזה שירות שאין לי מושג מי קנה מהם באמצעות SMS.

    איך יכול להיות שאני חייב להם פתאום 2300 שקלים על שירות שאף פעם לא נהניתי ממנו? בדקתי באינטרנט וראיתי שכבר נפתחה קבוצה בפייסבוק ויש עוד הרבה מתלוננים. האם מכובדיי מנהלי הפורום יכולים להשיב לי האם אני חייב לשלם עבור שירות שלא ידעתי על קיומו ועוד כאילו רכשתי אותו בSMS ?

    • קיבלת דרישת חוב מחברת איקיוטק, מה עליך לעשות?
      אחד שגם קיבל | 14/08/2013 11:59

      תוציא להם מכתב, עדיף מעו"ד... שאתה מבקש פירוט על מה הם רוצים כסף??? ותבקש ראיות, אודות "החוב" שלך, וכן אסמכתאות שהם פנו אליך בעבר ועוד ועוד.
      תשלח את הפניה שלך בדואר רשום, בפקס ותשמור את התיעוד שפנית אליהם.

      • הם טוענים שאני נרשמתי לעדכוני אודישנים
        יותם | 14/08/2013 12:22

        הם גם טוענים שמישהו נרשם ושלח SMS וכאלה. איזה ראיות כבר יש לי? זה חוב הזוי שפתאום צץ

        • אקיוטק
          אחד שכבר היה שם... | 14/08/2013 12:47

          אתה לא צריך להציג ראיות - שהם יציגו!
          שיראו לך שנרשמת... שיראו לך את ההודעת שהם טוענים שהם שלחו... שיראו לך מכתבי התראה קודמים...
          אם באמת עשית שימוש - תשלם - אבל תנסה להוריד מהסכום.
          אם לא עשית שימוש - אל תשלם!

          • בלעדי: גם אתם קיבלתם דרישת חוב מחברת איקיוטק?
            מערכת האתר | 19/08/2013 13:46

            לנוכח כמות הפונים כאן ולמערכת האתר, פנינו בצעד חריג לקבלת הבהרות מחברת איקיוטק. בקישור המצורף, ראיון קצר ותכליתי עם מנכ"ל איקיוטק, מר בן אופק. איקיוטק - תגובה רשמית לדרישות החוב שנשלחו ללקוחות

    • איקיוטק
      אלונה | 26/08/2013 17:19

      היי, גם אני קיבלתי את המכתב הזה... אין לי מושג על מה מדובר... ומופיע שם מספר טלפון שהיה ברשותי חודש אחד... מה הם רוצים?????

      • היי!
        איילת | 03/02/2014 19:32

        גם אני קיבלתי מכתב כזה שהם טוענים שהחוב הוא מ2010!!!!!!! מעולם לא הגיע אליי שום מכתב התראה על החוב, מה גם שהמספר טלפון שהם טוענים שמחוייב הוא מספר שמעולם לא היה ברשותי!!! מה זה הדבר הזה???