האם ניתן לסגור חוב של 130 אלף שקל בבנק פועלים עבור 15 אלף שקל?

|

דחוף בבקשה חוב בנק

שרון 29/07/10
לי ולאישתי יש חוב בגובה 130 אלף שקל בבנק פועלים ,אנחנו לא עומדים בתשלומים שקבע ראש ההוצ"לפ אישתי חולה בסרטן אני מפרנס יחיד עם 2 ילדים שיש לנו בת 3 ובן שנה העו"ד של הבנק כבר הבין שבאמת קשה לנו לשלם 2000 שקל בחודש מהכנסה של 5500.
האם ייתכן שעבור סכום של 15 אלף קל הבנק יסגור את החוב?

אפשרות

גד 29/07/10
לפי דעתי הבנק לא יסכים אבל תציע את ההצעה לעו"ד של הבנק ותראה את תשובתו
מה שאני מציע תבקש חקירת יכולת ותבהיר לר' ההוצל"פ את המצב
ותנסה להפחית את צו התשלומים
תודה על המשוב!
התשובה עזרה לך? (נשמח לפרגון!)

בנקאות - הסדר חוב עם הבנק

עו"ד אבי זילברפלד 29/07/10
שלום רב,

לא ניתן להשיב ברצינות מבלי לבדוק כל הרקע הכלכלי-אישי שלכם, אך תחושת הבטן שלי הנה שהסכום שאתה מציע נמוך מידי, ולא יספק את הבנק.

מכל מקום - חובה לנסות !

ב ה צ ל ח ה !

בברכה,
זילברפלד אבי , עו"ד ונוטריון
מנהל פורום בנקאות
תודה על המשוב!
התשובה עזרה לך? (נשמח לפרגון!)

שרון שלום רב!

kolo10 31/07/10
שרון שלום ! יש לבדוק את כל החוב שלכם מול הבנק עם מומחה לניהול בנקאי תקין היות והרבה לקוחות משפטיים מגיעים להסדר מול הבנק וכמעט תמיד ההסדר לטובת הבנק! אנשים מגיעים שפופים מול הבנק ומתחננים להקלות ולא בטוח שאתה חייב את כל הסכומים הללו . ברוב המקרים הבנק גובה יותר ממה שמותר לו מכל מיני סיבות ולכן חובה עלייך לא רק לבדוק ריביות אלא את מהות החיובים . מניסיוננו ידוע כי הבנק תמיד גובה גביית יתר- תמיד! יש לפנות בדחיפות לייעוץ ראשוני חינם למומחה לניהול בנקאי תקין .
תודה על המשוב!
התשובה עזרה לך? (נשמח לפרגון!)
קבלו עכשיו ייעוץ משפטי אישי





    דילוג לתוכן