חיוב המזונות לבגירה הינה כל עוד היא משרתת

  • תשלום דמי מזונות לבגירה שנסעה להשתקע בחו"ל
    יניב | 15/06/2008 18:13

    לבתי, לאחר שמלאו לה 18 שנה , שילמתי 1/3 דמי מזונות. היא התגייסה, לאחר חודש השתחררה על פרופיל 21 ונסעה ,לחו"ל, לבחור שהכירה והתאהבה בו , על מנת להתחתן איתו. האם עליי להמשיך לשלם לה דמי מזונות ? מה עליי לעשות

    • חיוב המזונות לבגירה הינה כל עוד היא משרתת
      עו"ד מיקי שיפמן | 15/06/2008 22:32

      יניב שלום חיוב במזונות לבגירה/חיילת הינו בדרך כלל, ע"פ הפסיקה או ע"פ ההסכם כל עוד הבת משרתת. תבדוק מה בדיוק קובע פסה"ד/ההסכם שמחייב אותך בתשלום מזונותיה. בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר

      • לעו"ד שיפמן שלום,
        יניב | 16/06/2008 10:16

        בהסכם רשום עד גיל 21, אך השאלה שלי היא, האם אני מחוייב לתת לה את התשלום למרות שעזבה את הארץ ?

        • המשך תשובה- יש לראות את ההסכם
          עו"ד מיקי שיפמן | 16/06/2008 18:33

          יניב שלום כפי שעניתי אתמול, יש לראות את ההסכם מה בדיוק הוא קובע לגבי זה. האם מצוין שהחיוב הוא רק בזמן השירות? כעיקרון, ברגע שילד יוצא מהצבא ועוזב את הארץ לא אמור להיות חיוב בתשלום מזונות בעבורו. בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר