התכוונתי שנתיים

  • עיקול זמני כבר יותר מחודשיים
    seadoo | 09/06/2008 18:30

    פרודתי ביצעה עיקולים בגין תהליך גרושים וכבר שנתיים יש לי עיקול על הרכב. עיקול על חשבונות בנק וכו'. התהליכים נמשכים יותר משנתיים וכלום לא זז. האם אני יכול לבטל את העיקולים ? שנתיים זה לא זמני... אני רוצה להמשיך בחיים שלי.. מה עושים ?

    • התכוונתי שנתיים  לת
      seadoo | 09/06/2008 19:44

    • עיקול
      עו"ד מיקי שיפמן | 12/06/2008 15:31

      שלום רב, עיקול בתיק מזונות תקף ע"פ חוק למשך 5 שנים ואח"כ מתבטל. העיקול אינו חל על חשבון עו"ש כך שאינו אמור להפריע בשגרת היום-יום. בכל אופן ישנה אפשרות של הגשת בקשה לביהמ"ש שנתן את הצו ולבקש לבטלו או לפחות לצמצמו. בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר