מזונות מדין צדקה

  • האם אב חייב במזונות מדין צדקה לילד בן למעלה מ-18
    מ | 30/05/2008 14:41

    האם אב חייב במזונות מדין צדקה לילד בן למעלה מ-18? ואם כן מכוח מה? (חקיקה/פסיקה וכו'). תודה !!!

    • מזונות מדין צדקה
      עו"ד מיקי שיפמן | 01/06/2008 00:08

      מ. שלום חיוב במזונות מגיל 18 (או סיום לימודים תיכוניים, לפי המאוחר) הוא מכח הפסיקה שקבעה כי במדינה כמו שלנו שהילדים הולכים לצבא/שירות לאומי והם עדין סמוכים על שולחנם של הוריהם יש לחייב את ההורים במזונותיהם. החיוב בדר"כ יורד בתקופה זו ל- 1/3 מהסכום שנקבע בפסיקה/בהסכם בין הצדדים. בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר

      • מזונות
        מומו | 05/06/2008 01:27

        אל תחפשי צדק בבית משפט ואל תחפשי צדק אצל עורכי דין , אם בעלך לא רוצה לשלם, זו בעיתו שלו ורק שלו. אבל את - לעולם אל תסיתי את הילדים נגדו. ואל תתני לאחרים להשתמש בילדים כקלף מיקוח, כל כספך ילך לטיפולים פסיכולוגיים.