בנקאות - מיופה כח

  • מורשה חתימה
    יצחק | 04/02/2009 10:47

    1.מה ההבדל בין מיופה כח לפעול בחשבון בנק לבין בעל זכות חתימה בחשבון. 2.מתי פג תוקף זכות חתימה?האם רק במות בעל החשבון או גם במקרה של ירידה מנטלית בתפקודו? 3.שאלה כנ"ל לגבי מיופה כח לפעול בחשבון

    • בנקאות - מיופה כח
      עו"ד אבי זילברפלד | 05/02/2009 18:57

      שלום רב, 1. מיופה כח הנו גם בעל זכות חתימה בחשבון. 2. התוקף פג עם פטירה, ויכול לפוג גם עם מינוי אפוטרופוס כדין. בברכה, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות

      • לא מדויק
        מישפחה פגועה | 25/05/2009 21:20

        התשובה לשאלה 2 נימצאת בתשובה למיסכן שאימו חלתה באלצהיימר והיא שהבנק יכל לשלול משותף בחשבון את הזכות לפעול גם במיקרה של מחלה,באמתלא של נורות אדומות הבנק מונע ממיופה הכח לפעול בחשבון. ואם זה בן החולה - אבוי למישפחה.

        • השואל מתבקש ליצור איתי קשר
          מישפחה פגועה | 25/05/2009 21:32

          ***צונזר ע"י מערכת- אין להשאיר פרטי התקשרות בניגוד לתקנון האתר*** תודה