בנקאות -זיוף חתימה

  • זיוף חתימה
    בר | 26/09/2008 15:51

    לקרוב משפחה שלי קרה מקרה ואני מעוניינת בקבלת ייעוץ. כשהוא היה בארץ שנה וחצי הוא חתם כערב לחוזה דירה של בת דודה שלו, הוא לא ידע לקרוא ולכתוב. בזמן האחרון הוא התחיל לקבל מכתבים מעורך דין של בנק הפועלים שהוא חתם משכנתא לחמש אנשים שהוא בכלל לא מכיר אותם, בתאריכים האלה הוא לא היה בבנק ולא הייתה שום אפשרות שהוא זה שחתם על זה. בהעתקים של החוזה שנשלח אליו החתימה לא ברורה, הוא יודע בוודאות שהוא לא זה שחתם על זה. אפשר לקבל ייעוץ מעורך דין, איך מטפלים בזה ולמי לפנות. תודה

    • בנקאות -זיוף חתימה
      עו"ד אבי זילברפלד | 27/09/2008 22:48

      שלום רב, לטענתך, חתימתו זויפה. ממליץ לנסות לסגור הנושא לפני שזה יתפתח לתביעות. מציע שתפני לעו"ד המתמחה בבנקאות, ע"מ שיברר עמך מלוא העובדות, וימליץ לך על הדרך הנכונה לפעול. בכבוד רב, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות