בנקאות - מעו"ף

  • בעייה קשה מול הבנק- אופציות מעו"פ
    מאיר | 26/09/2008 10:01

    היה מימוש מעוף- זוכיתי בחשבון. יום לאחר מכן הבנק החזיר לטובתו ורשם" ביטול מימוש" צלצלתי לבנק אמרו לי שם היתה טעות במחשבים. ואני קניתי את האופציה לפני שבועיים. אם כן איך זוכיתי? מי צריך להוכיח מה? אנא תשובה.

    • בנקאות - מעו"ף
      עו"ד אבי זילברפלד | 27/09/2008 22:53

      שלום רב, חסרים פרטים עובדתיים רבים בפנייתך. מציע שתפנה לעו"ד המתמחה בתחום, פרוש לפניו מכלול העובדות, וקבל חוות דעתו. מובן, כי אתה יכול גם לפנות לבנק, בכתב, ולבקש הסברים. בכבוד רב, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות