בנקאות - קשיים בפירעון משכנתא - מצב בריאותי

  • משכנתאלאדם נכה
    מרגלית | 22/06/2008 22:34

    ערב טוב לכולם אני בת 52 עצמאית מצב בריאותי הדרדר מכל מיני מחלות כולל אירוע מוחי אני עומדת לפנות לביטוח לאומי לנכות כללית מה גם שהשכר שלי נפגע במהלך השנים מאז האירוע המוחי2002.השאלה מה קורה לגבי המשכנתא ולגבי התשלומים החודשיים?תודה רבה מראש.

    • בנקאות - קשיים בפירעון משכנתא - מצב בריאותי
      עו"ד אבי זילברפלד | 23/06/2008 10:10

      שלום רב, מבחינה משפטית, מצב בריאותי קשה אינו נותן פטור/הקלה אוטומטית בעמידה בהסכמים ו/או פירעון חובות. עם זאת, קיימת ועדה לטיפול במקרים חריגים. מציע שתפני לבנק עם אסמכתאות על מצבך הבריאתוי והכלכלי, ותבקשי שיעבירו עניינך לוועדה. בברכת בריאות והצלחה ! בכבוד רב, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות