עבודה משפטית בבתי חולים

  • תודה אני מודעת לקורסים השונים, אבל מה בנוגע לעבודה בבתי חולים?
    סטודנטית למשפטים | 12/02/2008 11:40

    איך ניתן לברר על יעוץ משפטי או משרה משפטית אחרת בנוגע לייצוג בבתי חולים? או לפחות על "כניסה" לתחום זה?

    • עבודה משפטית בבתי חולים
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 12/02/2008 11:45

      לא ידוע לי אם קיים תקן לתפקיד כזה בבתי חולים. אני מציעה לך לבדוק באתרי האינטרנט של בתי החולים שמעניין אותך לעבוד בהם אם קיימת שם מחלקה משפטית כלשהי או אחראי ניהול סיכונים ולברר ישירות מולם אם מעוניינים להעסיק אותך. בהצלחה!

      • תודה רבה על ההתייחסות, אעשה זאת!  לת
        סטודנטית למשפטים | 12/02/2008 12:10