פרסום בתקשורת

  • מבקשת עזרה בהכוונה לפירסום שחיטות
    הדס | 30/10/2012 18:04

    שלום רב וסליחה שלא  ידעתי  לאיזה קטגוריה להפנות את שאלתי אז אני אשאל בכל זאת כי זה מאוד חשוב לי !! אז ככה איך אני מגיעה לפרסם את השחיטויות שקורות בבית ספר חטיבה עליונה בעיר מגויי אני רוצה לחשוף בתיקשורת לעשות זעזוע ובום תיקשורתי כדי לחשוף שכל מערך החינוך בעירייה הוא לא יותר ממאפיה ושיתוף פעולה עם בריונות של ילדים מציקים ותודו שזה חשוב ואפילו עניין של חיים ומוות ולכן אני מקווה שתכוונו אותי צה לעשות כי אני בורג קטן במערכת ואני לא רוצה להיות כזאת תודה מראש הדס (:

    • פרסום בתקשורת
      עו"ד אפרים אהרונוב | 01/11/2012 22:57

      הדס שלום, פורום זה הוא פורום משפטי העוסק בתביעות ייצוגיות ואין לנו קשר עם עיתונאים. בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום תביעות ייצוגיות