חוק שוויון אנשים עם מוגבלות

  • תביעה ייצוגית על פי החוק
    LIRON | 12/06/2012 13:56

    שלום רב, נאמר ש"עילה על פי החוק" שוויון לאנשים עם מוגבלות, יש איזה פס"ד בתביעה ייצוגית שתומכת ומראה שניתנת לתבוע רק במסגרת החוק ולא בעילות אחרות, מחפש פסיקה בנושא זה אשמח מאוד.

    • חוק שוויון אנשים עם מוגבלות
      עו"ד אפרים אהרונוב | 12/06/2012 17:42

      לירון שלום, השאלה אינה ברורה מה גם שהפורום אינו מהווה תחליף לחיפוש במאגרי פסיקה אלא מיועד למתן תשובות קצרות ונקודתיות. ברמה העקרונית, ניתן להגיש תביעה ייצוגית אך ורק במסגרת העילות שנקבעו בתוספת השנייה לחוק תובענות ייצוגיות. בין עילות אלו כלולות גם עילות התביעה לפי פרקים ד,ה' וה1 לחוק שוויון זכויות לאנשים עם מוגבלות. בברכה, עו"ד אפרים אהרונוב מנהל פורום תביעת ייצוגיות

      • הדגשת שאלה
        liron | 13/06/2012 09:50

        עו"ד אפרים אהרנוב נכבד, אני יודע לעניין מה שענית ואכן זה נכון, אך אני יותר מכך אשמח אם תואיל בטובתך להפנות אותי לפסיקה המאששת את דברייך, אעריך זאת בכובד ראש תודה.