איך מגישים תביעה ייצוגית נגד חב' סלולאר?

  • תביעה ייצוגית על חב' סלולר על אי מתן שירות טלפוני
    יעקב | 06/06/2012 13:44

    בהסכם התקשרות של חב' הסלולר מול משרד התקשורת כתוב שהחברה מתחיבת לספק שירות בזמן סביר הן טלפוני והן בעמדות השירות תקופה ארוכה כמנוי בחב' סלולרית אני נזקק לשירות הטלפוני אך כמו רבים זמני המתנה ממושכים בכל שעות היום אמש התקשרתי למוקד הלקוחות והמתנתי למעלה משעה ועשרים דק' על הקו עד שהתיאשתי וניתקתי גם מחמת הבטריה שנגמרה. היום שוב התקשרתי לאחר שהטענתי את הבטריה במשך לילה שלם והמתנתי למעלה מחצי שעה שוב ניתקתי מאחר שניצלתי זאת בהפסקה ממקום עבודתי ונאלצתי לחזור לעבוד ללא קבלת שירות,רבים מידידי גם טוענים דבר זה ויש שחיכה אף למעלה משעתיים והבטריה נגמרה ללא קבלת שירות. האם ניתן לתבוע ייצוגית או בתביעות קטנות את ההתעללות של חב' הסלולר באי מתן שירות כדרך קבע באי עמידה מול חוזה ההתקשרות של משרד התקשורת וכן לתבוע על עוגמת הנפש והפסד זמן יקר כמו גם טעינת הבטריה שוב

    • איך מגישים תביעה ייצוגית נגד חב' סלולאר?
      עו"ד גיא קדם | 09/06/2012 10:46

      שלום יעקב, לצורך הגשת התביעה צריך "לסגור קצוות" במישור הראייתי. ראשית, יש לעיין בנוסח כתבי הרשיון כדי לקבל תמונה מדוייקת על ההתחייבויות בתחום זה. שנית, צריך יהיה להגיש לבימ"ש חוו"ד שתקבע שאכן זמני ההמתנה ממושכים וחורגים מהסביר באופן קבוע ומהמקובל בעולם. עליך לזכור שלפני שתובענה נדונה כייצוגית, היא צריכה להיות מאושרת ככזו ע"י ביהמ"ש, ובשנים האחרונות קיימת מגמה לבחון היטב את הדברים לפני שמאשרים תביעה ייצוגית. מומלץ לקבל בעניין זה ייעוץ מעו"ד הבקיא בתחום. עו"ד גיא קדם מנהל פורום תביעות ייצוגיות