האם ניתן להשיג תביעה בגין חיסון בתכשיר שפג תוקפו?

  • חיסון שפג תוקפו
    י | 06/05/2021 11:51

    שלום,

    בתי מקבלת חיסונים תחת פיקוח בבית חולים בשל תגובות אלרגיות.

    במתן חיסון לבתי בבית החולים לאחר החיסון שאנו ממתינים פנתה אלינו האחות והסבירה שבטעות ניתן לבת חיסון פג תוקף.

    האם ישנה אפשרות לפעול בעניין?

    תודה

    • האם ניתן להשיג תביעה בגין חיסון בתכשיר שפג תוקפו?
      עו"ד ורד פרי | 24/05/2021 20:48

      שלום,

      אין ספק שמדובר ברשלנות, ובהתנהלות מכעיסה. עם זאת - כדי להגיש תביעה, צריך שייגרם נזק משמעותי, ואני מקווה שבמקרה של הבת שלך - לא נגרם נזק כזה. אז למרות הכעס, הצורך לקבל חיסון נוסף וחוסר הנוחות הכרוכה בכך - איני רואה מקום להגיש תביעה.

      בברכה,

      ורד פרי, עו"ד
      מנהלת פורום רשלנות רפואית

      הרי גלעד 5, רמת גן
      טלפון: 03-6136248; מייל: veredpery@barak.net.il