האם ניתן להוציא עותק נאמן למקור של צו קיום צוואה?

  • צו קיום צוואה - עותק נאמן למקור מבית משפט .
    yossik | 23/02/2021 08:49

    שלום לכולם !

    שאלת קונצפט :

    יש לי עותק נאמן למקור ("נכון ומתאים למקור" – כך כתוב בחותמת) של צו קיום צוואה שהוצא בבית משפט לענייני משפחה .(הטיפול בזמנו בבקשה לצו קיום צוואה , הועבר מרשם הירושות לבית המשפט לענייני משפחה) בשנת 2013 .

    במקרה ונאבד איכשהו עותק הנאמן למקור של צו קיום הצוואה הנ"ל  ו/או אני רוצה עותק כנ"ל נוסף , האם ניתן להוציא עותק כנ"ל מחדש בבית המשפט ?

    תודה מראש לעונים !

    יוס.

    • האם ניתן להוציא עותק נאמן למקור של צו קיום צוואה?
      עו"ד אורית ג'קמן לדאני | 01/03/2021 18:20

      היי יוס,

      ניתן להוציא עותק נאמן למקור של צו קיום הצוואה מבית המשפט שבו התנהל התיק. העותק יימסר לבעל הדין/ מיופה כוח.

      בהצלחה.

      בברכה,

      אורית ג'קמן לדאני, עו"ד
      מנהלת פורום דיני משפחה
      מפי 5, מתחם סוהו, נתניה

      טלפון: 077-4564002 , מייל: jeckmanorit@gmail.com

      • תודה !
        yossik | 01/03/2021 19:03