הסכם מזונות מול האשה לשעבר

  • הסכם מזונות אל מול הגרושה
    מירב | 31/01/2021 14:59

    בן זוגי לשעבר עומד להתחתן בשנית, אבל אין הסכם מזונות מסודר אל מול הגרושה הראשונה. אני מודה שאני לא בטוחה מה לעשות? האם אני חייבת לדרוש שיסדר הסכם המזונות אל מול הגרושה?

    • הסכם מזונות מול האשה לשעבר
      עו"ד מיקי חשמונאי | 02/02/2021 21:01

      מירב שלום,

      בד"כ עדיף שהדברים יהיו ברורים ומוסדרים.

      עם זאת, קשה לענות על השאלה בכן או לא, כאשר לא יודעים את מכלול הנסיבות ואת הסיבה שבגללה עד היום לא ערכו הסכם כזה, שכן בד"כ כידוע - הורים שנפרדים, עורכים הסכם מתאים בנוגע לתשלומים עבור הילדים המשותפים.

      בברכה,

      מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת
      מנהלת פורום דיני משפחה

      מת"מ -  'בית טופז' קומה 5
      רח' נחום חת 5, חיפה
      טל': 04-8517771; מייל: law@m-law.co.il