האם עדיף לי להתדיין בבית הדין או בבית המשפט?

  • הבדל בין הליכים ברבנות לבית משפט
    נחמן | 29/12/2020 09:05

    אני בהליכי גירושים רציתי לדעת מה ההבדל בין הליכים ברבנות לבית המשפט איפה עדיף להתגרש?איפה יש לי יותר זכויות ?ואיפה ההליך יותר מהיר?

    • האם עדיף לי להתדיין בבית הדין או בבית המשפט?
      עו"ד רוית טוב-לי | 06/01/2021 18:03

      נחמן, שלום,

      שאלת את שאלת מליון הדולר. כמובן שאין תשובת בית ספר. התשובה היא רק: תלוי.

      תלוי במהות הסכסוך, מה התיק שעל הפרק, מי השופט בבית המשפט, מי ההרכב בבית הדין, מה הטענות העיקריות וכיוצא באלו.

      כיום כבר לא נכון לסבור, כמו פעם, שבית הדין טוב לגבר ובית המשפט טוב לאישה.

      כן ניתן לומר ככלל שהאגרות בבית הדין זולות יותר.

      לסיכום, כדי לנתב את דרכך, אמליץ לך לפנות לייעוץ אצל עו"ד טוב ומנוסה לדיני משפחה.

      בהצלחה, רוית

      בברכה,

      רוית טוב-לי, עו"ד
      מנהלת פורום דיני משפחה

      דניאל פריש 3, תל אביב
      טל': 03-6078888; מייל: ravit@tovly.co.il