פתיחת תיק

  • סכסוך הורי
    דני | 10/08/2020 09:20

    במידה והתיק הראשי נפתח לפני 18 שנה בבית המשפט לירושלים, האם בקשה ליישוב סכסוך יכול להיות מוגש בתל אביב היות ושני ההורים מאזור תל אביב?

    • פתיחת תיק
      עו"ד מיקי שיפמן | 10/08/2020 10:05

      שלום

      סביר להניח שהדבר לא יתאפשר.

      מזכירות ביהמש בודקת בדר"כ ורואה אם יש תיקים "מקושרים" וכשהיא תזהה תיק ממחוז אחר היא תפנה אתכם למחוז בו התנהלו ההךיכים.

      תוכלו להגיש בקשה ספציפית לשופט להעביר את התיק אבל זאת רק אחרי פתיחתו.

      בברכה,

      עו"ד מיקי שיפמן, צוות האתר

      מצדה 7 בני ברק, בסר 4

      טלפון: 03-5758283 מייל: Shifman.law@gmail.com