מיצוי הליכים לצורך פניה לערבים

  • מיצוי הליכים
    אנונימי | 04/03/2014 18:02

    האם כניסת חייבים והגשת בקשה מטעמם להכרזתם כחייבים מוגבלים באמצעים נחשבת למיצוי הליכים חושפת ערבים להלוואות החייבים לפעולות נגדם בהוצל"פ מטעם הזוכים?
    בגדול, במידה וחייבים רוצים ללכת לכיוון של הכרזתם כחייבים מוגבלים באמצעים ואיחוד תיקיהם, האם במקרה שכזה הדבר ייחשב בהוצאה לפועל ומול הזוכים כאילו מיצו את כל ההליכים נגד החייבים העיקריים ותיפתח הדרך כך לזוכים להיפרע מהערבים בנוסף או שהדבר מוקדם מידי ואינו רלוונטי?

    האם הליך והכרזה זו על החייבים העיקריים כחייבים מוגבלים באמצעים ואיחוד תיקיהם, ייחשבו לזכות הזוכים כמיצוי הליכים נגד החייבים העיקריים ע"י ראש ההוצאה לפועל כדבר שיוצר סכנה מידית לערבים לחובות החייבים העיקריים בגין הלוואות שנלקחו ותיקי הוצאה לפועל קיימים שרשומים וננקטו בהם עד הלום פעולות רק נגד החייבים בלבד?

    האם הכרזה על החייבים העיקריים כחייבים מוגבלים באמצעים בעקבות חוב על הלוואה שלקחו מהזוכים בהוצאה לפועל חושפת את הערבים לתובענה ע"י הזוכים מידית ו/או שיבקשו הזוכים לצרף את הערבים לתיקי ההוצאה לפועל הקיימים ו/או לפתוח נגד הערבים תיקי הוצאה לפועל חדש בגין חובות/הלוואה אלו או שהדבר מוקדם מידי ולא רלוונטי? תודה מראש והמשך יום טוב.

    • מיצוי הליכים לצורך פניה לערבים
      עו"ד עופר פרץ | 05/03/2014 08:25

      אנא הפנה את השאלה לפורום הוצל"פ