קרוב לודאי שהתשובה שלילית

  • נכנסתי ברכב מאחור עקב בלימה פתאומית
    יוני | 19/12/2008 09:15

    שמרתי מספיק מרחק ונסעתי במהירות המותרת רמזור ירוק נהג לפניי מפספס פנייה שמאלה הוא בולם בפתאומיות בכביש ראשי נכנסתי בו מאחורה יש לי סיכוי לצאת זכאי ?

    • קרוב לודאי שהתשובה שלילית  לת
      דוד | 19/12/2008 13:06

    • אי שמירת מרחק
      עו"ד אילון אורון | 20/12/2008 11:43

      נהג חייב לשמור מרחק שיאפשר עצירה בכל עת, ועל כן ביהמ"ש צפוי להרשיע אותך. בזמנו קבל בית המשפט המחוזי את טענותיי וזכה בפס"ד חריג נהגת שפגעה ברכב שפגע קודם ברכב שלפניו, כיוון ומרחק העצירה שלה קוצר. בברכה עו"ד אורון מנהל הפורום התשובות בפורום אינן מהוות תחליף ליעוץ משפטי