להתייעץ אף פעם לא מזיק

  • תאונה עם רוכב אופנוע
    אביבית | 01/12/2008 11:41

    שלום,בעלי עבר תאונה עם רוכב אופנוע הרוכב נפצע בידו, התאונה התרחשה בכביש חד סיטרי עם שני נתיבים בעלי רצה לפנות ימינה והרוכב עקף אותו מימין מיכוון שרצה להמשיך ישר, יש לציין שבנתיב הימיני חונים רכבים,כמו כן הרכב הוזז כדי לפנות מעבר למד"א, הגיע בוחן תנועה שקבע שהייתה סטייה מהמסלול קיבלנו זימון למשפט האם כדאי לקחת יעוץ? מה העונש המירבי? לתשובתכם אודה.

    • להתייעץ אף פעם לא מזיק
      אורן המקורי | 01/12/2008 15:12

      למיטב ידיעתי, קיימת חובת פסילת מינימום של 3 חודשים בתאונה עם נפגעים.