אם תכפור באשמה ממילא השוטר יוזמן

  • הזמנה לדין
    יוסי | 01/12/2008 08:24

    קיבלתי הזמנה לדין עקב עבירת מהירות , השוטר רק חתם את שמו ולא כתב את: שמו ,שם משפחתו דרגתו והמספר האישי שלו. האם זה נחשב לטיעון בבית משפט כדו"ח לא תקין שניתן לבטלו או שהשוטר גם ככה שם כדי להעיד ואז הטענה לא תיתקבל?

    • אם תכפור באשמה ממילא השוטר יוזמן
      אורן המקורי | 01/12/2008 09:12

      אם לא יצליחו לאתר אותו הרי זה רווח שלך ויאלצו לזכות אותך. אני בספק אם הוא לא יאותר.

    • אי מילוי פרטי השוטר
      עו"ד אילון אורון | 02/12/2008 07:01

      קשה לי להאמין כי המשטרה לא תאתר השוטר.. אם כך הם פני הדברים, הדוח יבוטל. בברכה עו"ד אורון מנהל הפורום התשובות בפורום אינו מהוות תחליף ליעוץ משפטי

    • שים לב היטב למה שאני כותב אליך
      דוד | 04/12/2008 09:56

      בביהמ"ש יוקרא כתב האישום, שהוא הדו"ח שנמסר לך. אתה קיבלת העתק, המקור נשאר בידי נציגי התביעה. תבקש לראות את המקור היה ופרטי השוטר מולאו בו, שלא כמו בעותק שנמצא בידיך, הרי שבוצע שינוי בדוח לאחר שקיבלת אותו. דבר כזה נכנס לתחום של זיוף מסמך, כמובן בידי שוטר. יש לשוטר דרך חוקית לבצע את השינוי, אבל אסור לו בשום פנים ואופן לבצע שינוי על המסמך שהעתקו בידיך. במצב כזה תוכל לדרוש ביטול הדוח והעמדת השוטר לדין בגין זיוף מסמך.