נראה לי סיכוי קלוש

  • ביטול דוח חנייה
    קובי | 30/11/2008 23:42

    שלום רב ,קיבלתי הביתה דוח חנייה לרכב שבבעלותי, אבל אינני זוכר שהייתי במקום הנ"ל ובטח שלא קיבלתי את הדוח המדובר. הפרטים הם פרטי הרכב שלי, אבל הצבע בדוח הוא כסף והצבע של האוטו שלי הוא בז'.שעת קבלת הדוח היא 22:00 בערב בת"א.האם יש סיכוי לביטול הדוח בגלל השוני בצבע , או שאני צריך גם להמציא איזשהו אישור שבאותו יום ושעה הייתי במקום אחר. (מקום מגוריי הרצליה)האם יש פה עילה לביטול הדו"ח ?תודה לעונים

    • נראה לי סיכוי קלוש
      אורן המקורי | 01/12/2008 07:35

      ממה שאני יודע מספיק שלפחות 2 מתוך 3 הפרטים הבאים תקינים ואז אין בעיה (מס' רכב, סוג, וצבע). היום גם מס' הגוונים של צבעי הרכב רב ולכן לא מנקודה זו יפול הדו"ח. צריך לנסות יותר לכיוון זה שהיית במקום אחר במועד רישום הדו"ח. למשל, אישור ממוסך שהרכב באותו מועד היה במוסך.