הפקדת רשיון

  • שלילה
    עמי | 30/11/2008 14:41

    שלום גזר הדין שלי הוא 1800 שח פלוס שלילה ל3 חודש לא עלינ ו השאלה שלי היא מה זה אומר שכתוב לי בדף גזר הדין הנך מתבקש להמציא רשיון מיידית לבית משפט כמה זמן זה "במיידי" אם קיבלתי את המכתב ביום שישי תודה לעונים

    • הפקדת רשיון
      אורן המקורי | 30/11/2008 15:08

      כל עוד לא יופקד הרשיון מניין ימי הפסילה אינו מתחיל ובמקביל הנהיגה אסורה כבר.

      • אסור לך נהוג
        דוד | 04/12/2008 09:59

        שים לב עמי מהרגע שפסק הדין הגיע לידיך אסור לך לנהוג. אם נניח שקיבלת את פס"ד בבית הדואר ופתחת אותו במקום, אסור לך לנהוג הביתה. במקרה של תאונה תיחשב למי שנוהג בזמן פסילה. מנין ימי הפסילה יתחיל רק לאחר שתפקיד את הרשיון. במילים אחרות, כל דחיה פוגעת בך. עצתי לך, אל תעיז לנהוג בזמן פסילה !!!