תקישי בגוגל התיישנות לגבי דוחות

  • תגובה לתגובה
    חופית | 10/11/2008 08:08

    לא הבהרתי את עצמי. הדו"ח שקיבלתי לאחר 10 חודשים התקבל בדואר בביתי ולכן אינני יודעת איפה באמת הייתי האם הוא מוצדק וכו'. כמו כן אין באפשרותי לערער כי אני לא זוכרת מתי זה קרה ובאיזה נסיבות. שאלתי היא האם יש תקופת זמן שבה מחוייבים להודיע לי על הדו"ח או לפחות לוודא שקיבלתי אותו בזמן סביר

    • תקישי בגוגל התיישנות לגבי דוחות
      אורן המקורי | 10/11/2008 19:59

      אני בטוח שמשם תבוא הישועה. אם אני זוכר נכון - הדו"ח חייב להישלח אליך עד שנה.

    • התישנות
      עו"ד אילון אורון | 13/11/2008 17:38

      יש לשגר דוח מצלמה תוך 4 חודשים. לטענת המשטרה בעבירות הזמנה למשפט ניתן תוך 5 שנים. בברכה עו"ד א. אורון מנהל הפורום