תרגום

  • דו"ח אזהרה
    עודד עמבר | 31/10/2008 19:13

    קבלתי דו"ח אזהרה על אי חגירת בטיחות. זה קרה בשעות הבוקר במקום רגוע לחלוטין. לא בלחץ ולא לאורו של פנס.מקום גם מיותר לבזבוז כח אדם לאכיפה. רוב הכתוב בלתי קריא. הכותב גם לא שולט טוב בקריאה ורשם תוצר רכב שונה משלי. כל בקשותי בטלפון ובמכתב רשום לאגף תנועה שרון. לקבל רק את תירגום הדברים לא נענו.

    • תרגום
      אורן המקורי | 01/11/2008 10:51

      באם היה מדובר בדו"ח "רגיל" שקנס בצידו היית יכולה לבקש להישפט ויתכן שהדבר הזה היה פועל לטובתך. בדו"ח אזהרה ניתן לערער לאותה תחנת משטרה - אך עמו שכתוב בדו"ח עצמו - הערעור יבדק ואם תמצא שיש עבירה ישוחזר נגדך דו"ח רגיל. אם העבירה בוצעה על-ידך לא הייתי מנסה להוציא שדים מהבקבוק.

      • תרגום חלקי
        אורן המקורי | 01/11/2008 10:58

        זה מה שהצלחתי לחלץ מהכתוב בנסיבות: "עמדתי ברח'.. מס' 4 וראיתי את המונית הנ"ל נהוגה ע"י הנהג הנ"ל שנסע ברח' כץ (?) מחניון (?) והנ"ל פנה שמאלה לרח' (זה אותו שם כמו שם רח' העבירה)... לא חגור... קשר עין רצוף.. לבדו (במונית / ברכב ?)" מקווה שעזרתי

    • תרגום ? של מה ?
      גיא "אנשים באדום" | 01/11/2008 13:02

      הדו"ח כתוב בעברית בכתב ברור פחות או יותר ולא נראה לי שיש בעיה רצינית לקרוא אותו (הרי אנחנו הצלחנו לאחר סריקתו). עליך לזכור שזהו דו"ח אזהרה בלבד (מעין נו נו נו, כלומר השוטר התחשב בך), אם תערער עליו, אתה עלול לקבל דו"ח עם קנס ונקודות. אין זה המקום לדון בשיקול הדעת של השוטר, אבל תרשה לי להניח שלא תכננת לחגור את החגורה . . . גם בהמשך הדרך. לעצם טענתך שהמקרה היה במקום רגוע ובשעות הבוקר - חוגרים חגורה בכל זמן בכל מקום ע"י כל הנמצאים ברכב עם תחילת הנסיעה ! נהג ! החיים בהגה שלך ! ! ! שמור עליהם ! ! ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com

    • תנאים לקבלת דו"ח אזהרה
      דוד | 01/11/2008 22:25

      עודד מכובדי לקבלת דו"ח אזהרה דרושים 3 תנאים: 1. ראש וראשון: הנהג מודה בעבירה 2. לנהג לא נרשם דו"ח בשנתיים שקדמו לאירוע הנוכחי 3. הנהג בעל ותק בנהיגה של 5 שנים לפחות עצם הערעור על דו"ח אזהרה מבטל את הסעיף הראשון וגורם מידית להפיכתו/המרתו לדו"ח רגיל של ברירת משפט, מה שנקרא בפי העם ברירת קנס. תסיק את המסקנות לגבי דרך הפעולה שלך, בעצמך !