עד כמה שאני מבין

  • עדות בבית משפט
    מיואשת | 31/10/2008 19:05

    עובד שלי עבר באדום עם רכבי. כשהגיע הדו"ח, העובד היה בחו"ל ולכן שילמתי וספגתי את הנקודות (טפשי, אני יודעת). היום אני זקוקה שיחתום לפני עו"ד שזה היה הוא למשפט בנושא תעבורה (שלי) - האם הדבר יכול להרשם לו או לפגוע בו? דחוף!!!!! *הערת מערכת: לקריאה נוספת אודות משפט תעבורה

    • עד כמה שאני מבין
      אורן המקורי | 01/11/2008 11:03

      אם יסכימו לבטל את הרשעתך - מכיוון שבר שילמת את הדו"ח ולהמיר אותו ע"ש העובד הרי שהעבירה תרשם לחובתו (כולל הנקודות שלה). כמעט תמיד, למיטב ידיעתי, לא ניתן להמיר דו"ח ע"ש מישהו אחר לאחר ששולם. תבדקי טוב.