נסי לפנות בכתב

  • ביטול דוח חניה
    אפרת | 29/10/2008 10:10

    קיבלתי היום דוח חניה בתל אביב ע"ס 250 ש"ח על חניה בתחום 12 מטר לפני מעבר חציה (חניתי בתחום המיועד לחנית אופניים ואופנועים אך זה לא הופיע על הדו"ח כעבירה). בדוח ניתן סמוך לבית שלי ובבעלותי תו חניה אזורי. האם אפשר לבקש לבטל את הדוח בגין מצוקת חניה? (שמעתי שאפשר לבטל כך 2 דוחות בשנה, האם זה נכון?) האם עלי להמתין עד לקבלת הדו"ח בדואר לשם כך? האם כדאי לי ללכת לשם פיסית או לשלוח בקשה לביטול בדואר רשום? תודה!

    • נסי לפנות בכתב
      אורן המקורי | 29/10/2008 10:48

      אני יודע שנוהגים לבוא לקראת מי שגר בת"א וקיבל דוח בו יש לו תו אזורי. אין צורך לגשת לשם. מספיק לשלוח בדואר / בפקס.