עברך התעבורתי יעמוד לזכותך בזמן המשפט

  • נסיעה ללא רישיון רכב
    לירז | 24/10/2008 09:55

    שלום רב! מקרה שכך היה...בוקר יום שישי נהגתי ברכב של חברים מכיוון שבעל הרכב היה עייף ולא יכל לנהוג, כאשר עצרה אותנו משטרה לבדיקה שגרתית וביקשה רשיונות רכב התברר לבעל הרכב שהרישיון שלו לא תקף..(חשוב לי לציין ששאלתי את בעל הרכב לפני שעליתי על הרכב אם יש לו ביטוח ורישיון והוא אמר שכן..) בכל אופן אני קיבלתי זימון לבית משפט מכיוון שאני נהגתי והאחריות חלה עליי. עוד דבר חשוב יש ברשותי רישיון נהיגה כבר כמעט 8 שנים ואין לי שום עבירה, כל תחנוניי לשוטרים שמדובר באמת ובתמים במקרה שנעשה בתמימות לב עלו בתהום.. אני אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה לעשות, מה צפוי לי וכו' תודה רבה! שבת שלום

    • עברך התעבורתי יעמוד לזכותך בזמן המשפט
      אורן המקורי | 24/10/2008 11:54

      את מה שאמרת לשוטרים תגידי במשפט - כדי שיתחשבו בך בקביעת העונש. אין מה לעשות. שאלת או לא העבירה בוצעה. אני מבין את זה ששאלת אבל אין הרבה מה לעשות.

      • תודה רבה , רק עוד שאלה קטנה..
        לירז | 24/10/2008 14:40

        אתה יכול לשער מהו העונש הצפוי? המליצו לי לגשת לעסקת טיעון, האם זה באמת כדאי? שוב תודה!

        • לא יכול לשער אבל
          אורן המקורי | 24/10/2008 19:45

          גשי לפני המשפט לתובעת ותגידי לה שאת מוכנה להודות אם יבואו לקראתך. תראי מה תהיה גישתה ומה היא תרצה לבקש מהשופט בתור עונש. זה נהוג לבוא בדברים עם התביעה.

          • רשיון רכב לא תקף
            עו"ד אילון אורון | 25/10/2008 10:35

            את בסכנה כי רשיונך יפסל למספר חודשים. בברכה עו"ד אורון מנהל הפורום