דוח חברה - מחירים חדשים

  • שאלה לגביי דו"ח תאגיד
    גבי | 28/09/2008 12:25

    קיבלנו דוח תאגיד לאגודה שיתופית על כך שנהג שלנו עבר באור אדום - קיבלנו דוח עם 4,000 ש"ח ו- 10 נקודות , השאלחה היא אם מעבירים את שם הנהג , האם הסכום יורד?, אם מעבירים שם נהג מה זה אומר מבחינתו 10 נקודות - בכמה נקודות אמורים לעשות קורס, או מה החוקים החדשים בנוגע לשלילת רשיון?, האם אנחנו לא חייבים להעביר את שם הנהג? תודה רבה גבי - מזכיר האגודה

    • דוח חברה - מחירים חדשים
      עו"ד אילון אורון | 29/09/2008 11:42

      המצב המשפטי התשנה כך שגובה הקנסות בדוחות מסוג ברירת משפט עבור חברה, הנפ פי ארבעה מנהג מזוהה. המטרה לחשוף את הנהג. אם יוסב לנהג הוצא צפוי להיות מחויב ב 1,000 ש"ח. יחד עם זאת יחוייב ב10 נקודות וברישום תעבורתי. ניתן להישפט ולפעול לביטול סנקציות אלו. בברכה עו"ד אורון מנהל הפורום