לדעתי אין חוק כזה

  • האם החוק לחגירת חגורת בטיחות נכון גם לחניון עפר?
    א. | 23/09/2008 02:21

    שלום, האם מישהו יכול להפנות אותי למקום בו אוכל לראות את לשון החוק ממש בענין זה? אני ערערתי על קנס שקיבלתי בגין אי חגירת חגורת בטיחות, כי הייתי בסך הכל עדין בחניון גדול שהוא כולו למעשה עפר ושטח הפקר, ולא דרך ולא כביש, בב"ש. יש לי הוכחה מהתוכניות של העירייה שזה אינו כביש או דרך אפילו. אבל אין לי את לשון החוק, שממנה אוכל לוודא שאכן לא הייתי מחוייבת שם בחגורת בטיחות האם מישהו יכול להפנות אותי ללשון החוק ממש? איפה אפשר למצוא אותו? תודה רבה

    • לדעתי אין חוק כזה
      גיא "אנשים באדום" | 23/09/2008 07:00

      למה שיהיה חוק שיתיר לנהוג בלי חגורה בדרך עפר או בחניון ? למה לחגור רק במהלך הנסיעה ? אני לא מבין מה הבעיה להיות חגור מיד בתחילת הנסיעה ? למה להתחיל לנסוע ואז לחגור ? סליחה, אבל יחד עם זאת, תלוי מה נרשם לך בדו"ח לגבי הכתובת של מתן הדו"ח? האם הכתובת נכונה , האם היא באמת של אותו חניון ? אשמח לסייע בשאלות נוספות. שנה טובה מאושרת עם אדיבות סבלנות ואחריות בכבישים ! נהג ! החיים בהגה שלך ! ! ! שמור עליהם ! ! ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guy@anashimbeadom.org

    • יש לחגור חגירת בטיחות בכל מקום  לת
      עו"ד אילון אורון | 25/09/2008 16:41